2014. január 17., péntek

Mustáros Tarja

                                                       Mustáros Tarja


60 dkg tarja
só, bors, kevés olaj
5-6 ek mustár
3-4 fej vöröshagyma
6 gerezd fokhagyma
1- babérlevél
1 liter húsleves (lehet kockából is)












A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk, és bekenjük mustárral.Serpenyőben olajat hevítünk és a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen enyhén megpirítjuk. Egy tűzálló tálba rakjuk a karikára vágott vöröshagymát, és a felszeletelt fokhagymát.
Erre kerül a már elősütött húsi a babérlevél. Az egészet leöntjük a húslevessel.
Előmelegített sütőbe tesszük, és készre sütjük.Ha megsült kiszedjük a húsit, a tálban maradtakat
egy mély tálba öntjük és összeturmixoljuk. A húsit rizzsel és a szafttal tálaljuk



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése