Katyvasz süti
7 db tojás
7 evőkanál liszt
7 ek cukor
1 csomag sütőpor
1 tábla torta bevonó
2 ek szilvalekvár
1 kávéskanál fahéj
kb 10-15 dkg dió
1 üveg meggy
3 ek nutella
Elkészítés
A tojásokat
szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját habosra keverjük a
cukorral, hozzáadjuk a szilvalekvárt, a fahéjat és a 3 ek nutellát. Hozzákeverjük
a sütőporral elkevert lisztet, végül beleforgatjuk a fehérjét. Hozzáadjuk a
magozott meggyet, és belemorzsoljuk a diót és a csokit, vigyázva, hogy ne
törjük nagyon apróra. Sütőpapírral bélelt tepsiben tűpróbáig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése