Hozzávalók:
1 kg krémes túró
2,5 dl tejszín
1 csomag zselatin
ízlés szerint cukor
1 citrom héja
40 dkg sárgabarack + a díszítéshez
babapiskóta
Elkészítés:
A nagy, kapcsos tortaforma alját kirakom babapiskótával. Összekeverem a túrót cukorral. Hozzákeverek 10 dkg pépesített gyümölcsöt és a reszelt citromhéjat. A tejszínt habbá verem, majd óvatosan a masszába forgatom. A zselatint előírás szerint elkészítem, majd azt is a túróhoz adom.
A túrós krémet a babapiskótára öntöm. Végül a torta tetejét ízlés szerint díszítem de ez el is maradhat. Ha maradt egy kis zselé, akkor ecsettel vékonyan megfényesítem vele a torta tetejét ha gyümölccsel díszítem . Pár órára szükséges a hűtőbe tenni, hogy megdermedjen!
A nagy, kapcsos tortaforma alját kirakom babapiskótával. Összekeverem a túrót cukorral. Hozzákeverek 10 dkg pépesített gyümölcsöt és a reszelt citromhéjat. A tejszínt habbá verem, majd óvatosan a masszába forgatom. A zselatint előírás szerint elkészítem, majd azt is a túróhoz adom.
A túrós krémet a babapiskótára öntöm. Végül a torta tetejét ízlés szerint díszítem de ez el is maradhat. Ha maradt egy kis zselé, akkor ecsettel vékonyan megfényesítem vele a torta tetejét ha gyümölccsel díszítem . Pár órára szükséges a hűtőbe tenni, hogy megdermedjen!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése