2013. április 28., vasárnap

Stefánia vagdalt



                                                     Stefánia vagdalt

Hozzávalók:

5 kemény tojás
60 dkg darált hús
2 db tejbe áztatott zsemle
1 nyers tojás
fűszerpaprika
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
olaj

A zsemléket tejbe áztatjuk, majd kifacsarjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz. A hagymát finomra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát is, majd a darált húshoz adjuk. A masszát ízesítjük sóval, borssal, pirospaprikával,és egy egész nyers tojással összegyúrjuk. Sütőformába helyezzük a massza felét, amit előtte kivajaztunk és zsemlemorzsával megszórtunk, erre jönnek az egész főtt tojások, majd befedjük a massza másik felével. és megsütjük

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése