2013. február 18., hétfő

Sütés nélküli gesztenyés
Alap
2 db gesztenyemassza (ízesített)
25 dkg darált keksz 
ezeket kevéske tejjel jól összegyúrjuk

Közepe 1 cs babapiskóta
kevés rumaroma + tej

Krém:
9 dl tej 
3 csomag vaníliás puding 
20 dkg porcukor
felfőzzük, majd 1 margarint (25 dkg) hozzákeverünk, ha már kihűlt

Tetejére
2,5 dl tejszínhab

Összeállítás:
gesztenyés masszát (alap ) egyenletesen a tepsi aljára nyomkodjuk
krém egyik felét rákenjük
rumos tejbe forgatott babapiskóta a következő (közepe)
majd a krém másik felét is rákenjük
végül a tetejére 2,5 dl kemény habbá felvert tejszínhabot teszünk 











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése