Hozzávalók
12 dkg puha Rama
32 dkg porcukor
4 tojás
2 csomag vaníliás cukor
fél csomag sütőpor
20 dkg liszt
10 dkg csokoládé
Krémhez
30 dkg darált háztartási keksz
1 dl erős feketekávé
20 dkg puha Rama
Elkészítés
A tojás
sárgákat a cukrokkal és a Ramával jól kikeverjük, a tojásfehérjéket felverjük
kemény habnak. A sütőport hozzákeverjük a liszthez, majd a habot és a lisztet
felváltva elvegyítjük a tojássárgás krémhez. Ramával kikent, lisztezett, kb.
23x39 cm-és tepsibe simítjuk a masszát és előmelegített sütőben, kb. 180 fokon
tűpróbáig sütjük. A krém hozzávalóit összedolgozzuk és a megsült, kihűlt
tésztára kenjük. Csokoládémázzal bevonjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése