2013. február 20., szerda

Marsszeletmousse

                                                    Marsszeletmousse

Hozzávalók:

2 db marsszelet
25 ml tej
100 ml hulala habtejszín
2 ek nesquik kakaópor
2 db tojás
1 csipet só

Elkészítése:

Vágjunk fel kis kockákra két db csokit és tegyük fel egy közepes méretű lábosba. Öntsük bele a tejet
és a kakaóport és a csipet sót. Kezdjük lassan olvasztani és folyamatosan kevergtssük. Ha felolvadt
hagyjuk kihűlni kb 30 percig. A tojásokat válasszuk szét, a sárgáját keverjük bele a kihűlt masszához.
A fehérjét verjük kemény habbá majd a tejszínt  is verjük fel. Majd mind a két habot forgassuk bele
a masszába. Adagoljuk ki kis tálakba és díszítsük tetszés szerint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése