2013. február 18., hétfő


Miranda szelet
Hozzávalók:
8 tojás

8 kanál porcukor

1 dl étolaj
2 kanál kakaó
sütőpor
8 kanál liszt
50 dkg túró
25 dkg margarin
20 dkg cukor
2 csomag vaníliás pudingpor
7 dl szénsavas narancsos üdítő

Elkészítése:
A tojások sárgáját, a porcukrot és az étolajat jól kikeverjük. Hozzáadjuk a kakaót, a lisztet, sütőport és a habbá vert tojásfehérjét. Kivajazott, lisztezett tepsiben megsütjük. A krémhez a túrót kikeverjük a margarinnal és a cukorral. A már megsült tésztára kenjük. A mázhoz a pudingport 3 kanál cukorral és 7 dl mirindával felfőzzük. Hagyjuk kihűlni, majd a túró tetejére simítjuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése